Instant Gaming EU
 
 

X4: Cradle of Humanity

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    X4: Cradle of Humanity is de tweede uitbreiding van X4: Foundations, dat dankzij deze DLC een uitbreiding van het door de spelers verkenbare universum te zien geeft. De DLC brengt de serie terug naar onze geliefde blauwe planeet door twee nieuwe aardse facties toe te voegen.



    De uitbreiding voegt een nieuwe terraforming functie aan het spel toe, en brengt ook merkbare veranderingen aan in de toch al goed in elkaar gezette graphics van deze beheertitel, die een ruimte leven simulatie thema heeft en tegelijk een actie wending toevoegt.



    De eerste routine van de DLC verandert het gezichtspunt op het verhaal ten opzichte van het basisspel door nieuwe missies en nieuwe scenario's toe te voegen die de gameplay, die al meer dan gevarieerd is, verrijken.



    X4: Cradle of Humanity vertelt het verhaal van de gebeurtenissen die op onze planeet plaatsvonden na de deactivering van de portalen, die tijdens het hoofdspel en de eerste DLC plaatsvond, en het toont de terugkeer van een factie die oude spelers zich zeker zullen herinneren.



    Maak je klaar om de toekomst van de mensheid nog grondiger te beheren inX4: Cradle of Humanity!

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : X4: Foundations

    Beste prijzen voor X4 Cradle of Humanity

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over X4: Cradle of Humanity

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief