Eneba COM
 
 

X4: Foundations

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    X4: Foundations is een ruimtesimulatiespel waarin je het enorme universum kunt verkennen en allerlei activiteiten kunt ondernemen. Ontwikkeld door Egosoft, is het beschikbaar voor Windows PC, met online ondersteuning aanwezig voor de multiplayer modus.



    In X4: Foundations neem je de rol aan van een commandant die de leiding heeft over een eigen intergalactisch rijk. Je moet je grondstoffen zorgvuldig beheren terwijl je door de 100 sterrenstelsels van het spel reist, waarbij je mineralen van planeten en zonnepanelen van asteroïden verzamelt, terwijl je zo nodig vecht tegen vijandige facties. Handel in goederen zoals voedsel, wapens en schilden met andere spelers of bouw fabrieken om zelf materialen te produceren - maar pas op voor omgevingsgevaren zoals dodelijke stralingszones! Upgrade je schepen met betere motoren en wapens om je kansen tegen machtige vijanden te verbeteren en blijf rivalen voor die je inspanningen proberen te saboteren. Trek er op uit in onbekende gebieden en ga op zoek naar nieuwe avonturen, maar wees bereid om onderweg te vechten tegen gevaarlijke wezens of uitdagende puzzels! Verken procedureel gegenereerde kerkers vol mysterieuze artefacten of middelen die je kunnen helpen je doelen te bereiken. X4: Foundations biedt grenzeloze mogelijkheden in zijn uitgebreide universum; begin vandaag nog met het maken van je eigen verhaal!



    Kenmerken:




    • Immersieve open-wereld sandbox gameplay in een levend en evoluerend universum waar alles kan gebeuren.

    • Kies tussen verschillende rollen zoals handelaar, piraat of ontdekkingsreiziger en bouw een rijk op binnen een gesimuleerde economie

    • Voer het bevel over een vloot van schepen om complexe vloten te creëren met wingmen en fighters voor strategische gevechten

    • Breid je activiteiten uit over stations in het heelal en pas ze aan met upgrades en verbeteringen.

    • De coöperatieve online modus is beschikbaar voor maximaal acht spelers, zodat je samen strategieën kunt plannen tegen machtige tegenstanders.

    • Doe mee aan spannende missies of verken onbekende gebieden voor unieke ervaringen

    Lees verder

    Beste prijzen voor X4 Foundations

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over X4: Foundations

    Alex
    Alex
    20 dec. 2018 10:03on dlcompare.com
    This looks like a good way to spend downtime during the holiday season
    Dit ziet eruit als een goede manier om vrije tijd door te brengen tijdens de feestdagen
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief