Instant Gaming EU
 
 

Cartel Tycoon

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het leven van een drugsbaron is, is Cartel Tycoon iets voor jou. De jaren '80 waren de gouden eeuw van de cocaïne in Latijns-Amerika, en de VS werden al snel overweldigd door deze nieuwe markt. Deze snelle en intense ontwikkeling van de kartels deed niet alleen de misdaad de pan uit rijzen, maar bracht ook veel geweld met zich mee.



    Cartel Tycoon is op deze situatie geïnspireerd om een fictieve wereld te scheppen waarin je van de grond af aan een echt imperium moet opbouwen. Naarmate je verder komt in het spel, krijg je steeds meer macht en kun je je gebied en invloed uitbreiden, waarbij je zelfs bij de politiek kunt lobbyen om te zorgen dat er geen wolken over je onderneming worden geworpen. Je moet rivaliserende kartels in de gaten houden, en zorgen dat je handel in marihuana, cocaïne en andere drugs op alle mogelijke manieren floreert. Je kunt bijvoorbeeld je toevlucht nemen tot witwassen, waarbij je volkomen legale goederen verkoopt om je echte handel te verbergen.



    Want natuurlijk zal Cartel Tycoon de autoriteiten je in de weg leggen, zoals de DEA of de CIA, het is aan jou hoe je de zaken wilt aanpakken, door omkoperij of door het uitschakelen van al diegenen die je in de weg staan. Cartel Tycoon speelt als een klassieke tycoon simulator en bevat procedurele gebeurtenissen, zodat je je nooit verveelt en elk spel uniek is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Cartel Tycoon

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Cartel Tycoon

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief