Instant Gaming EU
 
 

Dark Water : Slime Invader

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sommige zoektochten kun je niet alleen doen: soms heb je een gezin nodig. Ga mee met het onwaarschijnlijke paar avonturiers: een jonge vrouw en haar grootmoeder, terwijl ze op een hachelijke queeste gaan in dit snelle en buitenissige actie-platformer! Nadat gevaarlijke vervloekte slijmen hun vredige dorp zijn binnengevallen, moet het grootmoeder-grootdochter team samenwerken om dit mysterie op te lossen en een manier te vinden om hun thuis te redden.



    Razendsnelle actie. Vecht je een weg door 46 uitdagende levels die om slimheid, timing en meerdere vaardigheden vragen.



    Gebruik de juiste vaardigheden waar nodig. Kleindochter kan de tijd vertragen en pijlen schieten met verschillende vaardigheden, Grootmoeder kan door de lucht zweven met haar dekenparachute. Je hebt deze beide vaardigheden nodig om de vele uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden.



    Vecht tegen een verscheidenheid aan monsters. Ze zullen proberen je elke stap door de levels te belemmeren, dus wees er klaar voor.



    Winnaar van verschillende indie game prijzen, zoals de Unity 2020 Best Indie Game prijs, Dark Water: Slime Invader heeft een unieke pastel aquarel kunststijl en prachtige muziek van Mega Man componist Manami Mastumae. Als je zin hebt in een snelle actie platformer, is dit spel precies het juiste kaartje!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dark Water Slime Invader

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dark Water : Slime Invader

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief