Instant Gaming EU
 
 

Element TD 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De beste verdediging is een goede sterke toren. Element TD 2 is een 3D torenverdedigings strategiespel waarin je de kracht van zes elementen aanwendt om je basis te verdedigen. Of je het nu alleen of met vrienden speelt, Element TD 2 is het ultieme voorbeeld van zijn genre.



    Gebruik de zes elementen onder je controle om tot 44 verschillende torens te maken die via verschillende upgrade bomen gemaakt zijn. Je hebt ze nodig om je te verdedigen tegen golf na golf van vijanden, die zwak zijn tegen bepaalde elementen. Stem je plaatsing en strategie af op je tegenstanders.



    Je kunt de 28 levels in de single-player campaign mode uitspelen, die allemaal unieke kaarten, biomes en monsters hebben. Ga geleidelijk moeilijkere uitdagingen aan om je vaardigheid te testen. Werk ook samen met maximaal 7 andere spelers in de co-op modus om de indringers te vernietigen. Of ga voor de War mode waarin twee partijen het tegen elkaar opnemen.



    Wat je ook kiest, Element TD 2 zal je strategische bekwaamheid in torenverdediging op de proef stellen. Wees er klaar voor om de horde terug te drijven!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Element TD 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Element TD 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief