Instant Gaming EU
 
 

Dread X Collection: The Hunt

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Indie game fanaten verheugen zich! De nieuwste verzameling shooters met horrorthema keert terug met de Dread X Collection: The Hunt. Dit pakket serveert zeven onconventionele first-person shooter titels, verpakt in een overkoepelend verhaal. Het verhaal van The Hunt begint met Artemis, een deskundige spoorzoeker, die op aandringen van iemand uit haar verleden op een geïsoleerde, met sneeuw bedekte onderzoeksbasis aankomt. Haar reis is er een van ontdekking en gevaar in dit spel-in-een-spel, vooral als duidelijk wordt dat iets ook op haar jaagt.



    Axis Mundi - Je gaat een spookachtig winkelcentrum binnen om enkele duistere geesten te verdrijven, slechts gewapend met een speciale camera.



    Black Relic - een zwijgzame monnik keert terug naar zijn klooster om aan te treffen dat al zijn broeders vermoord zijn en dat hun heilige relikwie verdwenen is. Het is nu aan hem en zijn trouwe kruisboog om het relikwie terug te vinden van enkele gevaarlijke cultisten - en ook nog wat wraak te nemen.



    Rose of Meat - Wat begint als een ontspannend middagje vissen verandert in surrealistische horror als je op een levend eiland vol bizarre mensen terechtkomt. Alles wat je bij je hebt om je te verdedigen is een revolver en een pratend been van vlees. Niets heeft zin.



    Seraphixial - Je bent gekomen om je dochter te redden van een commune waar ze zich bij aansloot - alleen om de plek vol groteske en agressieve monsters te vinden. Zal je haar dochter vinden of gedwongen worden in deze vervloekte wereld te blijven?



    The Fruit - Je moet je geliefde zoeken in een sinistere stad vol gestoorde individuen. Je moet de geheimen van een oude taal ontsluieren om haar te vinden.



    House of Unrest - Wanneer een medepriester een demon oproept in een profaan ritueel, moet je zijn zonde ongedaan maken door het schepsel te verbannen - met behulp van een geweer en het licht van God!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dread X Collection The Hunt

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Dread X Collection: The Hunt

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief