Instant Gaming EU
 
 

Emily is Away <3

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Emily is Away <3 is een point-and-click beeldroman die herinneringen oproept aan iemands eerste sociale media account, lang voordat iemand enig idee had waar sociale media op uit zouden draaien. Het jaar is 2008 en je bent net lid geworden van een sociale media site die Facenook heet. Het verhaal volgt je relaties met je middelbare schoolvrienden online tijdens je laatste jaar. Het belangrijkste is dat je twee hoofdpaden volgt terwijl je kiest tussen twee mogelijke liefdesinteresses: Emily, of haar ex-beste vriendin, Evelyn.



    Wat volgt is een achtbaan van emoties terwijl je probeert je weg te vinden door de hoogte- en dieptepunten van het tienerleven en ingewikkelde relaties. Net als in het originele Emily is Away volg je een van de verschillende vertakkende paden, elk met zijn eigen unieke gesprekken. Je keuzes bepalen welk einde je zult hebben.



    En om het nostalgische gevoel van die tijd compleet te maken, is Facenook een liefdevolle recreatie van de vroege vormgeving van Facebook. Je ziet low-res ledenprofielen, een witte achtergrond met een menu onderaan, advertenties in de zijbalk. Je kunt zelfs leden porren, ze uitnodigen om vrienden te worden, spelletjes met ze spelen, en ze video's van YouToob laten zien.



    Emily is Away <3 is beslist geen lang spel, maar de gevoelens die het opwekt blijven je lang bij.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Emily is Away <3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Emily is Away <3

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief