Instant Gaming EU
 
 

Orbital Bullet

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kun je je hoofd om een 360 graden platform shooter heen draaien? Orbital Bullet is een snel rogue-lite actiespel waarin elke kogel zich in een cirkel door een procedureel gegenereerde wereld kronkelt.



    Vecht in 360°. Telkens als je de trekker overhaalt, draait je schot rond in het cirkelvormige level, en raakt alles op zijn weg. Experimenteer met verschillende geweren voor wisselende effecten. Snip met een geweer, schiet erop los met een jachtgeweer, of steek je vijanden in brand met een raketwerper.



    Op een steeds veranderend slagveld. Race door procedureel gegenereerde biomes die hun eigen unieke uitdagingen bieden. Dodelijke vallen, kromtrekkende wezens, soldaten die van een afstand schieten... Je hebt je werk voor elkaar.



    Waarbij de dood niet het einde is. Telkens als je sterft, kun je Nanobytes gebruiken om permanente upgrades en vaardigheden te krijgen. Leer nieuwe vaardigheden of ontgrendel betere wapens. Het is allemaal aan jou. Kies uit 4 verschillende klassen, 20 verschillende wapens, en tal van upgrades en vaardigheden die je volgende spel helemaal kunnen veranderen.



    Met zijn pulserende soundtrack en hectische speltempo biedt Orbital Bullet een nooit eerder vertoonde platform ervaring waarin alles wat rond gaat, ook rond komt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Orbital Bullet

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Orbital Bullet

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief