Instant Gaming EU
 
 

Smelter

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Smelter is een hybride spel dat niet alleen het platformer genre herschrijft maar ook het Boek Genesis. Je speelt als Eva, de Eerste Vrouw, die nu door de wereld zwerft op zoek naar Adam na de voortijdige vernietiging van de Hof van Eden. Bij toeval ontmoet je een wezen genaamd Smelter, een symbiont die met andere wezens kan versmelten en hen krachtige gaven kan geven. Smelter wordt je levende pantser. Jullie twee vormen een verbond - jij helpt hem zijn rijk nieuw leven in te blazen, terwijl hij jou helpt Adam te vinden en terug te keren naar je eens zo vredige leven. Het wordt één wild avontuur.



    Smelter is eendelig strategiespel, eendelig zijwaarts scrollend Metroidvania platformspel. In de strategiefase moet je Smelter's rijk over verschillende landkaarten en regio's uitbreiden door gebouwen neer te zetten, je leger op te voeren, en upgrades op beide toe te passen. Vecht tegen indringers met behulp van een torenverdedigingsachtig minispel. Verover de Rumbly Lands om nog meer upgrades te krijgen die je aan Eve kunt geven.



    In de platformer fase bestuur je Eve terwijl ze zich door verschillende regio's van de Rumbly Lands beweegt. Elk gebied heeft zijn eigen unieke uiterlijk en reeks uitdagingen: gevaarlijke woestijnen, de diepe jungle, en een basis vol futuristische vijanden. Je krijgt te maken met dodelijke vijanden en nog dodelijker valstrikken. Om te overleven moet je vaardigheidsbomen vrijspelen die je krachtige vaardigheden geven, zoals dubbel springen, razendsnel slingeren, dodelijke klauwaanvallen, en een afwerend schild. Gebruik je vaardigheden om moeilijke vijanden te bevechten, geheimen te ontdekken, en getimede beproevingen in elk gebied te overwinnen. Zet je kracht op, schakel de bazen van de Rumbly Lands uit, en ontdek wat er van Adam geworden is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Smelter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Smelter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief