Instant Gaming EU
 
 

Nobugana's Ambition: Taishi

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De langlopende 4X strategie serie treedt opnieuw in de strijd met Nobunaga's Ambition - Taishi. Opnieuw komt het Japanse Sengoku tijdperk (Warring States Period) tot leven als daimyo wedijveren om de heerschappij over het hele land. Wie zal als Shogun opstaan?



    Nieuw Resolutiesysteem. Kruip in de huid van een van de verschillende historische Japanse heren. Beheers een van de grote clans en stijg naar de macht als opperheerser. In het nieuwe Resolve systeem heeft elke krijgsheer zijn eigen set doelen en persoonlijkheidskenmerken die beloningen toekennen als je ze volgt. Pacifistische leiders, bijvoorbeeld, krijgen bonussen als ze allianties sluiten met andere clans.



    Bedenk je strategie. Om de totale overwinning te bereiken moet je militaire verovering in evenwicht brengen met diplomatie, economie en infrastructuur. Je moet nadenken over het vormen van allianties, het aanleggen van irrigatie voor rijstvelden, en het bouwen van ninjadorpen om je gebied te bewaken om het lange spel te winnen. Hulpbronnen zijn beperkt dus je moet ze verstandig gebruiken.



    Tactische bewegingen. Gevechten zijn nu een mengeling van real-time en turn-based. Plan en zet je zetten vooruit en zie hoe ze zich op het slagveld afspelen.



    Historisch Drama. Ontmoet verschillende gebeurtenissen die te maken hebben met de geschiedenis, regionale folklore, en verhalen die het leven weergeven van prominente personen in de Sengoku periode.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nobugana's Ambition Taishi

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Nobugana's Ambition: Taishi

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief