Instant Gaming EU
 
 

Rune Knights

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ervaar de roes van de strijd in Rune Knights, een open-wereld co-op multiplayer RPG die draait om het opbouwen van je personage tot legendarische niveaus. Zonder noemenswaardig hoofdverhaal voert je personage allerlei missies uit die erop gericht zijn monsters te doden, schatten te plunderen, je eigen uitrusting te maken, en verschillende vaardigheden aan je personage toe te wijzen om je eigen lichaamsbouw te creëren.



    Rune Knights kan bogen op een hoge mate van karakteraanpassing. Kies uit 8 klassen om mee te beginnen, dan kun je gaandeweg elke vaardigheid uit die klassen levelen. Je hebt 90 unieke vaardigheden om uit te kiezen, evenals meer dan honderd verschillende talenten. Je kunt je specialisaties telkens als je een level omhoog gaat aanpassen aan de bouw die je in gedachten hebt. Op hogere niveaus krijg je ook Super Abilities, die zich opladen als je vijanden doodt.



    Kies uit een overvloed aan wapens, waaronder zwaarden, bogen, stokken, hamers, schilden, enzovoort. Je bepaalt elk aspect van het bouwen van je wapens en pantsers. Je kunt materialen verkrijgen uit monster drops of door ze in winkels te kopen. Elk stuk uitrusting heeft zijn eigen stats en een willekeurige vaardigheid die je krijgt als je het uitrust.



    Rune Knights biedt ook krachtige en unieke vijanden, met meer dan 20 verschillende monstertypes en 5 unieke eindbazen om je vaardigheden op de proef te stellen. Juiste aanpassing en uitrusting kiezen helpen je de dag te winnen. En als je met een lastige vijand te maken krijgt, vorm je je eigen multiplayer squad van vier om ze uit te schakelen. Werk samen en theorie-schets je unieke vermogens om te overleven en te gedijen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rune Knights

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Rune Knights

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief