Instant Gaming EU
 
 

Neon Abyss - Lovable Rogues Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verwelkom twee nieuwe krachtige personages in je squad met de DLC Neon Abyss: Lovable Rogues. De Nieuwe Goden kunnen maar beter uitkijken - deze twee extra schurken hebben genoeg kracht om in het basisspel de kansen in je voordeel te doen kantelen.



    Saya is een van de menselijke experimenten die uit Titan Corp voortkwamen. Ze is een adembenemend snelle zwaardvechtster die ze van korte afstand in mootjes kan hakken, en waarmee je al vroeg in het spel kunt dubbelspringen.



    Amir, nog een van Titan Corp's menselijke experimenten, is een techneut die de beschrijvingen van voorwerpen kan zien voor hij ze oppakt. Hij heeft ook een aangeboren vliegvaardigheid die je kunt ontgrendelen, waardoor zijn wendbaarheid toeneemt.



    Neon Abyss is een roguelike platformspel waarin je deel uitmaakt van de Grim Squad. Aangesteld door Hades zelf is het je taak de Abyss te verkennen en de Nieuwe Goden te verslaan. Telkens als je sterft, kom je nog sterker terug dan tevoren. En met de twee nieuwe personages uit Neon Abyss: Lovable Rogues aan je squad toegevoegd, kun je er zeker van zijn dat elke terugkeer naar de Abyss wilder dan ooit zal zijn.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Neon Abyss

    Beste prijzen voor Neon Abyss Lovable Rogues Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Neon Abyss - Lovable Rogues Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief