Instant Gaming EU
 
 

Space Haven

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Space Haven is een strategisch managementspel dat je de controle geeft over je eigen sterrenschip. De mensheid heeft een nieuw thuis nodig, en het is jouw missie om een geschikte wereld te vinden om te bewonen. Maar eerst moet je ragtag groepje astronauten de ontberingen van de intergalactische verkenning overleven.



    Bouw je schip. Ontwerp je eigen aangepaste schip van boven tot onder. Jij bepaalt waar elke muur, deur, bedieningspaneel en kamer komt. Bedenk dat je het zuurstof- en CO2 gehalte moet beheren, schadelijke gassen moet afvoeren, stroom en temperatuur op peil moet houden, en over het algemeen een goede levensstandaard moet handhaven. Soms zul je moeten deelnemen aan tactische schip-tot-schip gevechten. Je zult gevechtsposten moeten bemannen en geïmproviseerde reparaties aan het schip moeten uitvoeren als het schade oploopt.



    Stel je bemanning samen. Elk bemanningslid heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, gebaseerd op hun individuele achtergrond. Houd hun humeur op peil door voor voedsel, veiligheid, comfort en sociale activiteit te zorgen en ze tegelijk productief te houden. Houd hun stressniveau laag, anders zul je merken dat ze ruzie zoeken met andere bemanningsleden of zichzelf uit luchtsluizen gooien.



    Diepe Ruimte Missie. Stuur je bemanning op onderzoek uit naar verlaten ruimteschepen, ruimtestations, of ruimteschepen van andere facties. Rust ze uit met wapens om ze veilig te houden. Verzamel goederen en grondstoffen, of bevrijd potentiële bemanningsleden uit cryopods. Maar als buitenaardse wezens of andere vijanden aanvallen, wees dan klaar om je een weg naar buiten te schieten. Als buitenaardse wezens je bemanningsleden meenemen, kun je kiezen om een reddingsmissie te starten of ze aan hun lot over te laten.



    Het melkwegstelsel vanSpace Haven is procedureel gegenereerd, wat betekent dat je het spel opnieuw kunt spelen en een geheel nieuwe ervaring kunt beleven. Dus verzamel je bemanning, bouw je ruimteschip, en schiet op naar een nieuw avontuur tussen de sterren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Space Haven

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Space Haven

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief