Instant Gaming EU
 
 

Going Medieval

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Going Medieval is een simulator voor het bouwen van kolonies, ontwikkeld door Foxy Voxel. In het spel moeten spelers een kolonie kolonisten stichten in een willekeurig gegenereerde wereld vol vijandige facties, wezens en onvoorspelbare gebeurtenissen.



    Spelers moeten hun nederzetting vanaf nul opbouwen, grondstoffen verzamelen en gebouwen bouwen zoals smederijen, werkplaatsen, boerderijen en meer. Ze kunnen ook banen toewijzen aan kolonisten, nieuwe technologieën onderzoeken en goederen verhandelen met andere facties. Naast het beheren van hun nederzetting moeten spelers zich actief verdedigen tegen invallen van geïntegreerde AI of andere spelers in de multiplayermodus.



    Going Medieval beschikt over een uitgebreide sandbox-omgeving waar elke beslissing gevolgen heeft - van de soorten gebouwen die worden gebouwd tot de manier waarop kolonisten met hun omgeving omgaan. Naarmate het spel vordert, komen spelers voor steeds moeilijkere uitdagingen te staan die zorgvuldig management en strategische planning vereisen om hun overleving te garanderen.



    Going Medieval combineert simulatie van kolonievorming en tactische actie tot een meeslepende ervaring die fans van real-time strategiespellen zeker zal bevallen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Going Medieval

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Going Medieval

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief