Eneba COM
 
 

Edge Of Eternity

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Edge of Eternity is een turn-based JRPG die zich afspeelt in een levendig gerealiseerde fantasiewereld. Spelers nemen de controle over een groep onwaarschijnlijke helden terwijl ze door het continent reizen, een intrigerend gedetailleerde wereld verkennen en epische gevechten uitvechten tegen krachtige monsters.



    Spelers moeten de klassen, wapens en uitrusting van hun personages beheren om vijanden succesvol te bestrijden in turn-based gevechten. Bovendien kunnen spelers nieuwe vaardigheden verwerven of hun stats verhogen via vaardigheidsbomen of speciale voorwerpen.



    Het spel heeft prachtige handgetekende beelden, meeslepende verhaalelementen en een unieke soundtrack gecomponeerd door Akira Yamaoka - een combinatie die zorgt voor een meeslepende ervaring die spelers urenlang bezig houdt! Edge of Eternity is een snel avontuur vol intense gevechten, puzzels om op te lossen en geheimen om te ontdekken; een onvergetelijke reis!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Edge Of Eternity

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Edge Of Eternity

    Reign
    Reign
    17 jan. 2022 00:58on dlcompare.fr
    Le jeu est plaisant, cependant (et c'est normal venant d'un jeu en early access), il donne une sensation d'inachevée. J'espère qu'ils sauront y remédier !
    Het spel is leuk, maar (en dit is normaal voor een early access spel), het voelt onvoltooid. Ik hoop dat ze het kunnen repareren!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief