Eneba COM
 
 

ICARUS

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom naar ICARUS, een co-op PvE overlevingsspel waarin je het op moet nemen tegen een vijandige buitenaardse wereld. Jaag, graaf, knutsel en verken in tijdgebonden sessies om je fortuin te zoeken op deze grimmige plek.  



    Icarus is een planeet die gemarkeerd was voor menselijke kolonisatie. Door een plotselinge verschuiving in het milieu van de planeet werd hij ongeschikt voor bewoning en werd hij verlaten. Later ontdekte men echter dat deze verschuiving veroorzaakt werd door "exotische materie", een zeer waardevolle stof die een nieuwe goudkoorts heeft ontketend. Als goudzoeker moet je met je team van een ronddraaiende satelliet naar het oppervlak van de planeet afdalen, lang genoeg overleven om grondstoffen te verzamelen, en binnen de gestelde tijd naar je basis terugkeren. Falen betekent natuurlijk de dood.



    Bestrijd de planeet. Icarus is een vijandige wereld vol giftige lucht, ruw weer, en gevaarlijke levensvormen. De planeet wil je doden. En als je wilt blijven leven, moet je elke missie plannen en voorbereiden.



    Grijp je kans en ren. Je krijgt 64 vierkante km van onherbergzaam buitenaards land toegewezen om te verkennen. Zoek naar grondstoffen die je kunt ontginnen en exploiteren. Elke boom kan geoogst worden en elke rots kan een waardevol exotisch mineraal bevatten.



    Knutselen is de sleutel. Gebruik de grondstoffen die je kunt vinden om gereedschap, gebouwen en machines te maken om je elke sessie te onderhouden. Train je vaardigheden om je overlevingskansen te vergroten. Breng exotische materialen mee terug om te gebruiken voor geavanceerde techniek. Ga dan terug naar planetside en doe het nog eens over.



    Let op de tijd. Elke excursie in ICARUS heeft een tijdslimiet. Je schip vertrekt precies op schema, met of zonder jou. Elke seconde telt elke run. Dat is wat het betekent om te overleven in een buitenaardse wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ICARUS

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over ICARUS

    fortuna730
    fortuna730
    1 dec. 2021 16:23on dlcompare.it
    The first link to another game (( The game is wonderful and I am looking forward to its release !!! This game genre is one of my favorites) I liked the streams from the beta tests and the reviews of this game)
    De eerste link naar een ander spel (( Het spel is prachtig en ik kijk uit naar de release !!! Dit spelgenre is een van mijn favorieten) Ik vond de streams van de betatests en de recensies van dit spel goed)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief