Instant Gaming EU
 
 

Dreamscaper

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dreamscaper is een rogue-lite actie spel dat elementen uit top-down shooters en dungeon crawlers haalt en ze mengt met droomwerelden. Je bent Cassidy, een inwoner van Red Haven City. Overdag ga je door het leven en bouw je relaties op met je buren. Maar elke nacht duik je in een nieuw droomlandschap waar je vecht tegen nachtmerries die uit je eigen onderbewustzijn getrokken zijn.



    Betreed elke nacht een nieuwe droom waarin je een kerker verkent en je eigen nachtmerries bestrijdt. Elke baas in Dreamscaper belichaamt een van Cassidy's negatieve emoties: verdriet, isolement, angst, enzovoort.



    Maar je bent niet hulpeloos. Je kunt je uitrusting upgraden om je vechtkunst te vergroten. Gebruik unieke wapens in gevechten, waaronder een jojo die je in hun gezicht kunt meppen. Gebruik een scala aan lucide krachten waarmee je de werkelijkheid net als in een droom kunt ombuigen, zodat je de elementen en zelfs de tijd zelf kunt beheersen. Gebruik strategisch denken, snelle reflexen, vloeiende combo's, en een gevoel voor timing om vijanden vakkundig neer te halen.



    Vergeet ook terwijl je dit doet niet je relaties op te bouwen en in de loop van de dag nieuwe verhalen vrij te spelen. Het creëren van goede relaties geeft Cassidy hoop en goede herinneringen die het miasma van haar onderbewustzijn helpen verdrijven. In Dreamscaper is je werkelijkheid net zo belangrijk als je dromen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dreamscaper

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Dreamscaper

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief