Eneba COM
 
 

Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan is een 2,5D adventure puzzle platformer ontwikkeld door ManaVoid Entertainment en uitgegeven door Skybound Games. Het is een boeiend spel waarin spelers in de huid kruipen van Rainbow Billy, een magische wezensverzamelaar die vastbesloten is zijn nieuw verworven vaardigheden te benutten en de ultieme meester van de wezens te worden.



    Het boeiende verhaal volgt Billy tijdens zijn reis door weelderige bossen en donkere tombes vol vreemde wezens die gevangen moeten worden om verder te komen. Langs dit pad nemen spelers het op tegen een aantal moeilijke vijanden, waaronder gigantische spinnen, ijsmonsters en Death Brutes, terwijl ze ook deelnemen aan spannende platformsequenties waarbij timing en reflexen belangrijk zijn om te overleven. Bovendien zijn er tientallen uitdagende puzzels verspreid over elk level die snel denken vereisen om ze op te lossen voordat de tijd om is. Hoewel het soms eenvoudig lijkt met zijn kleurrijke visuals en cartooneske soundtrack, kan Rainbow Billy nog steeds hardcore gamers urenlang plezier bieden dankzij de uitgebreide functieset - tot 30+ uur waard. Er staat je meer dan een halve dag spelplezier te wachten als je deze uitgave van ManaVoid Entertainment oppikt. Met honderden te vangen wezens en verschillende verborgen geheimen is Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan een boeiend spel dat je urenlang zal boeien.



    Als je een fan bent van puzzelplatformers of op zoek bent naar een gezond spel om met je vrienden of familie van te genieten, dan is Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan de perfecte keuze.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rainbow Billy The Curse of the Leviathan

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief