Instant Gaming EU
 
 

Wartales

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wartales is een open-wereld role-playing game dat zich afspeelt in een prachtig middeleeuws universum. De laatste honderd jaar is de bevolking van het Edoraanse Rijk gedecimeerd door een vreselijke plaag. De regeringsstructuur was een puinhoop, en onrust en chaos hebben zich uitgebreid over de wereld, die nu wordt gedomineerd door huurlingenbenden en gewetenloze bandieten. In dit hachelijke scenario ben jij de leider van een groep huurlingen, en jouw missie is om hen naar glorie te leiden en tegelijkertijd hun zakken vol te houden. Jij en je mannen zijn niet speciaal, gewoon geharde mannen die op alle mogelijke manieren in hun levensonderhoud proberen te voorzien in een vijandige wereld.



    In Wartales kun je de wereld verkennen zoals je wilt en verschillende missies aannemen. Je kunt contracten aannemen van verschillende facties, bounties innen van dieven, en alles doen wat nodig is om winst te maken. Met het geld dat je verzamelt, kun je meer mensen rekruteren voor je bende, betere uitrusting kopen en je huurlingenkamp uitbreiden met voorzieningen om je mannen tevreden te houden. In de gevechten ga je de strijd aan met je vijanden in tactische turn-based gevechten, waarbij je strategie bepaalt of je leeft of sterft.



    Met een uitgestrekte wereld om te verkennen en tal van uitdagende ontmoetingen om het hoofd te bieden, is Wartales een uitdagend avontuur in een harde wereld. Ben jij dapper genoeg om je mannen naar een glorieus lot te leiden?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wartales

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Wartales

    Gamer2021
    Gamer2021
    26 dec. 2021 00:02on dlcompare.fr
    J'ai tester le jeu il est a la hauteur de mes attente
    Ik heb het spel getest en het voldoet aan mijn verwachtingen
    gennyshark
    gennyshark
    22 dec. 2021 09:51on dlcompare.com
    I'm excited to play this open world RPG with survival elements by Evoland's creators. I want to see how this french team have reinvented combats, party and story.
    Ik ben opgewonden om deze open wereld RPG met survival elementen van de makers van Evoland te spelen. Ik wil zien hoe dit franse team combats, party en verhaal opnieuw hebben uitgevonden.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief