Instant Gaming EU
 
 

Phantom Abyss

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als het verkennen van een oude tempel vol dodelijke vallen en bewakers je idee van een leuke tijd is, dan is Phantom Abyss het spel dat je zoekt. Een asynchroon multiplayer spel, jij en je medespelers zijn Indiana Jones-achtige ontdekkingsreizigers die proberen een kostbaar relikwie te bemachtigen uit een procedureel gegenereerde tempel. Alles in de tempel wil je echter doden.



    Gevuld met kuilen, gespijkerde vallen, instortende plafonds, verpletterende muren, en bewakers die je neerschieten zodra ze je zien, moet je anticiperen op de dood die in elke hoek op de loer ligt. Je krijgt maar één poging om het heilige relikwie te vinden. Als je sterft of genoegen neemt met een minderwaardig relikwie, krijg je nooit meer dezelfde tempel.



    Er is één mechaniek dat je kan helpen. Omdat het spel asynchroon is, zie je fantomen van andere spelers die er wel of niet in geslaagd zijn de vallen in de tempel te ontwijken. Je kunt deze informatie gebruiken om te weten hoe je over dat bepaalde obstakel heen kunt komen, wat je een voordeel geeft.



    Door sleutels te vinden die in kisten verborgen zitten, kun je toegang krijgen tot de lagere niveaus van de tempel, waar waardevollere relikwieën te vinden zijn. Bedenk wel - hoe waardevoller het relikwie, hoe moeilijker het level.



    Vind je de Legendary Relic, of door een andere spookachtige speler in Phantom Abyss? Raap je zweep op, het is tijd om op schattenjacht te gaan!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Phantom Abyss

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Phantom Abyss

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief