Eneba COM
 
 

Alex Kidd in Miracle World DX

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Alex Kidd in Miracle World DX is een verbeterde remake van een van Sega's meest geliefde klassieke games. Spelers kruipen in de huid van Alex Kidd, een dappere avonturier die zijn thuisland Radaxian moet redden van de kwaadaardige Janken The Great.



    Deze vernieuwde versie van het klassieke spel heeft verbeterde graphics en audio, evenals enkele nieuwe elementen en uitdagingen. Spelers moeten zich door talloze levels met vijanden en obstakels verplaatsen terwijl ze munten, power-ups en voorwerpen proberen te verzamelen die hen op hun zoektocht kunnen helpen. Tijdens hun tocht door elk level komen ze unieke vijanden tegen die verschillende strategieën vereisen om ze te verslaan.



    Het spel introduceert ook verschillende nieuwe spelstanden, zoals Boss Rush en Time Trial, waarin spelers hun vaardigheden kunnen testen tegen intense uitdagingen. Bovendien kunnen spelers in een gloednieuwe Arcade Mode de originele versie van het spel spelen met intacte 8-bit graphics en geluidseffecten - perfect voor nostalgische gamers!



    Alex Kidd in Miracle World DX combineert klassieke platformavontuurelementen met moderne verbeteringen en biedt een unieke ervaring voor zowel retrofans als nieuwkomers in de serie. Met zijn spannende gameplay en kleurrijke graphics is het zeker een plezierige reis voor alle leeftijden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Alex Kidd in Miracle World DX

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Alex Kidd in Miracle World DX

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief