You are here
We also support
 
 
 
 

Farming Simulator 22

  • Koop jouw Farming Simulator 22 CD-Key.
  • Koop jouw Farming Simulator 22 CD-Key.
  • Koop jouw Farming Simulator 22 CD-Key.
  • Koop jouw Farming Simulator 22 CD-Key.
  • Koop jouw Farming Simulator 22 CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Farming Simulator 22

Topwinkels DLcompare topverkoper

De Farming Simulator serie biedt de spelers al jaren de beste en meest realistische ervaring als het gaat om het bouwen en beheren van een boerderij, met een breed scala aan activiteiten gericht op landbouw, veeteelt, en bosbouw. Farming Simulator 22 is een deel dat met veel nieuwigheden aankomt. Voor het eerst in de serie bevat de simulatie seizoenscycli die van invloed zijn op je gewassen en productie. Het spel bevat meer dan 400 machines van de belangrijkste landbouwmerken uit de hele wereld om je te helpen bij het zaaien en oogsten van je gewassen.Farming Simulator 22 introduceert ook drie nieuwe soorten gewassen die je op je boerderij kunt verbouwen: olijven, druiven, en sorghum. Je kunt ze nu planten en je oogst ze op het juiste moment om ze te verwerken en er druivensap, hoogwaardige olijfolie, en meel van te maken. Het is aan jou of je besluit die aan de plaatselijke supermarkt te verkopen of dat je een eigen bedrijfje opzet om je landbouwbedrijf uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld een bakkerij bouwen om je eigen brood te maken en te verkopen.Farming Simulator 22 bevat ook verbeterde graphics die je ervaring echter dan ooit maken, met oppervlakken die er natuurlijker uitzien dankzij Parallax Occlusion Mapping.   

Lees verder

Beste prijzen voor Farming Simulator 22

Opmerkingen over Farming Simulator 22

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reign
13 jan. 2022 02:37 on dlcompare.fr
Vraiment sympa, dans la mesure où ce jeu purement et simplement relaxant.
Echt leuk, in die zin dat dit spel puur en alleen ontspannend is.
DilithaRansara
30 dec. 2021 13:38 on dlcompare.com
1. This is NOT just a reskin of FS19. Many things have changed and honestly this is the best in the Series to date. 2. Yes there are a few bugs, but nothing game breaking 3. This installment has the best Material Handling. Just tonight I loaded a Semi Trailer full of Strawberry Pallets by hand with no issues at all. Bales have also improved a lot! 4. There is a lot more in this installment then we ever have had before which will help with keeping you busy on the farm.
1. Dit is NIET zomaar een reskin van FS19. Veel dingen zijn veranderd en eerlijk gezegd is dit de beste in de serie tot nu toe. 2. Ja er zijn een paar bugs, maar niets spelbrekends 3. Deze aflevering heeft de beste Material Handling. Vanavond nog heb ik een Semi Trailer vol Aardbeien Pallets met de hand geladen zonder enig probleem. Balen zijn ook een stuk beter geworden! 4. Er is veel meer in deze aflevering dan we ooit eerder hebben gehad, wat zal helpen om je bezig te houden op de boerderij.
61c1b8fc20d04@yeyus_amigo
21 dec. 2021 12:30 on dlcompare.es
lo he visto jugar a varios streamers y jugue el 19, pero este me parece mejor sin dudar
Ik heb het verschillende streamers zien spelen en ik heb er 19 gespeeld, maar ik denk dat deze zonder twijfel beter is.
Gollaruk
17 dec. 2021 14:18 on dlcompare.fr
Je joue à Farming Simaulator depuis le 2015 sur PS3. J'ai vu le jeux évoluer de plus en plus. J'ai vraiment hâte de pouvoir acheter ce jeux pour voir les nouveautés.
Ik speel Farming Simaulator sinds 2015 op PS3. Ik heb het spel meer en meer zien evolueren. Ik kijk er echt naar uit om dit spel te kopen om te zien wat er nieuw is.
Gamer2021
1 dec. 2021 00:02 on dlcompare.fr
Un bon jeux d'agriculture et Farming Simulator 22 est super plaisant a jouer
Een goed landbouwspel en Farming Simulator 22 is erg leuk om te spelen
Luiser
25 nov. 2021 22:29 on dlcompare.es
Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
villapaitakeskus
25 nov. 2021 16:16 on dlcompare.com
I have always loved Farming simulators, they are so realistic and relaxing to play
Ik heb altijd van Farming simulators gehouden, ze zijn zo realistisch en ontspannend om te spelen
Arruspuchuchu
24 nov. 2021 23:01 on dlcompare.es
Muchas ganas de tenerlo en mis manos. Una novedad en el género y otro juego así de vez en cuanto viene de maravilla. Sin duda, lo compraré.
Ik kijk er naar uit om het in mijn handen te krijgen. Een nieuwigheid in het genre en af en toe een ander spel als dit komt goed van pas. Ik zal het zeker kopen.
MardaTv89
23 nov. 2021 18:29 on dlcompare.es
Gran saga de simuladores de agricultura que cada entrega siempre traen nuevas máquinas y nuevas formas de jugar un simulador de agricultura
Geweldige saga van landbouwsimulatoren die elke aflevering steeds weer nieuwe machines en nieuwe manieren om een landbouwsimulator te spelen brengt.

Gebruikersbeoordeling

Gemiddelde : 4.6/5 (26 stemmen)
Reward event Saints Row
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download your game for free through the seller or editor.

  • Use your CD key on Steam to download Farming Simulator 22.

  • Use your PS4 Farming Simulator 22 game code on the Playstation Network

  • Use your Xbox One Farming Simulator 22 game code on the Xbox Live

  • Farming Simulator 22 will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief