Instant Gaming EU
 
 

Rail Route

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rail Route is een spoorweg management spel waarin je niet alleen de lading beheert maar ook het treindienstleiding systeem. Het is je taak je spoorwegimperium uit te breiden en er tegelijk voor te zorgen dat al je treinen op tijd op hun beoogde bestemming aankomen.



    Je kunt Rail Route op verschillende modes spelen:



    Eindeloze kaart. Stel je managementvaardigheden op de proef terwijl je contracten aanneemt, verzendingen organiseert, en nieuwe treinen toevoegt terwijl je er tegelijk voor zorgt dat je vracht op tijd aankomt. Je kunt verschillende gebouwen en onderdelen bouwen om je systeem optimaal te houden terwijl je je reikwijdte uitbreidt. Verdien geld en ervaring die je dan kunt gebruiken om je systeem te upgraden.



    Gescoorde kaarten. Doe je best om deze puzzellevels op te lossen, zowel gebaseerd op echt bestaande als op denkbeeldige spoorwegen. Werk met een vooraf ingestelde layout en schema om te zorgen dat je treinen op tijd hun bestemming bereiken. Zijn je vaardigheden genoeg om een perfecte score te halen?



    Kaart editor. Als je wilt, kun je je eigen kaart bouwen met de in-game editor. Je kunt een nieuw treinsysteem van de grond af aan maken of je favoriete bestaande baan als basis gebruiken - de keuze is aan jou. Begin het treinimperium van je dromen met Rail Route!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rail Route

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Rail Route

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief