Instant Gaming EU
 
 

Loddlenaut

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Loddlenaut is een open wereld videogame die zich afspeelt in een grillige en kleurrijke wereld vol vreemde wezens en uitdagende obstakels. Spelers kruipen in de huid van een interstellaire bewaarder die aan boord gaat van een kritieke missie op een buitenaardse planeet. Je doel is om de vervuiling in de oceanen van de planeet GUP-14 op te ruimen, een enorme watermassa die is achtergelaten door een megacorporatie die de planeet in een erbarmelijke staat heeft achtergelaten.



    Tijdens je inspanningen ontmoet je vreemde en schattige wezens die bekend staan als Loddles. Als je ze tegen vervuiling beschermt, groeien ze op en evolueren ze om je exclusieve vaardigheden te geven waarmee je de geheimen van de planeet kunt ontdekken.



    Loddlenaut is een charmant en meeslepend open-wereldavontuur dat zich afspeelt in een onderwateruniversum en fans van het genre zeker zal aanspreken. Met zijn kleurrijke beelden en ontspannende gameplay is het een geweldige keuze voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Loddlenaut

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Loddlenaut

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief