Eneba COM
 
 

Bear and Breakfast

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bear and Breakfast is een avonturenspel ontwikkeld door Gummy Cat en uitgegeven door Armor Games Studios. De belangrijkste doelstelling van het spel draait om het opbouwen van een succesvol bed and breakfast bedrijf, waar de speler, als een beer, de leiding neemt over het uitvoeren van een verscheidenheid aan taken om de herberg te beheren. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden die in het spel worden geboden, kunnen spelers hun ervaring aanpassen aan wat hen het beste uitkomt.



    Bear and Breakfast begint met je berenfamilie die hun oude familiehuis erft van hun grootouders. Je hebt de volledige controle over de transformatie in een prachtige Bed & Breakfast naarmate je verder komt in elk level. Gaandeweg moet je voor gasten zorgen die uit alle lagen van de bevolking komen - dus zorgvuldige voorbereiding en management zijn essentieel voor succes. Om ervoor te zorgen dat je zaak soepel en efficiënt draait, zijn er veel activiteiten te doen, zoals koken en verschillende recepten maken; kamers inrichten; unieke interieurs creëren; kledingwinkels inrichten; muziekconcerten organiseren of zelfs spadiensten opstarten. Er zijn ook andere minigames beschikbaar waarbij je gewassen moet verbouwen of puzzels moet spelen, maar die kun je alleen vrijspelen als je eerst bepaalde taken in de hoofdcampagne hebt voltooid.



    Alsof dat nog niet genoeg stimulans was, komt Bear and Breakfast ook met zijn eigen online leaderboards, waar spelers hun scores kunnen vergelijken met andere spelers van over de hele wereld en kunnen strijden voor de hoogste ranking. Er is ook een speciaal ondersteuningsteam beschikbaar om hulp te bieden wanneer dat nodig is vanuit het spel zelf. Met al deze mogelijkheden zul je zeker een onvergetelijke ervaring hebben met het spelen van Bear and Breakfast - of je nu een casual gamer bent of een meer ervaren gamer.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bear and Breakfast

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Bear and Breakfast

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief