Eneba COM
 
 

My Time at Sandrock

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De fans van My Time at Portia zullen genieten van een nieuwe kans om op avontuur te gaan in een post-apocalyptische wereld die verstoken is van de meeste moderne technologie. Verzamel, bouw en knutsel in My Time at Sandrock, een nieuwe sandbox-levensimulator die je in de schoenen van een bouwvakker plaatst.



    Je begint met het bouwen van een werkplaats die je kunt gebruiken om alles te maken wat je nodig hebt. Gebruik verschillende blauwdrukken en materialen om de stad Sandrock te helpen herbouwen en laten bloeien. Je zult grondstoffen moeten verwerken met de machines die je bouwt om ze voor andere projecten te kunnen gebruiken. Maar voordat het zover is, moet je de omgeving verkennen en allerlei nuttige voorwerpen en grondstoffen verzamelen die je in je werkplaats kunt gebruiken. Sandrock is je nieuwe thuis, en je zult veel mensen ontmoeten die je kunt helpen terwijl je de stad verkent. Leer hun verhalen en voltooi missies voor hen, en je zult ervaring opdoen en een hoger level krijgen om bonussen vrij te spelen.



    Er zijn ook gevaren in Sandrock en de omgeving, en je zult bereid moeten zijn om de strijd aan te gaan met sommige vijanden. My Time at Sandrock bevat een dynamisch gevechtssysteem en nieuwe wapens die je kunt gebruiken om je vijanden te verslaan door kritieke klappen uit te delen nadat je hun verdediging hebt gebroken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor My Time at Sandrock

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over My Time at Sandrock

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief