Eneba COM
 
 

Panzer Corps 2: Axis Operations - 1939

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Panzer Corps 2 is een meesterlijk strategiespel gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. Geniet van de turn-based gameplay terwijl je de wereld verovert met je troepen.



    Duitsland richt zijn aandacht op Europa na de waardevolle lessen geleerd in de Spaanse Burgeroorlog en plant zijn wraak, in een poging om verloren gebied terug te winnen. Opnieuw wordt jouw Wehrmacht in Panzer Corps 2: Axis Operations - 1939 om hulp gevraagd.



    Bereid een grootschalige invasie van Europa voor en ga de strijd aan met Tsjechische, Poolse, Deense en Franse legers in dit tweede hoofdstuk van de Axis Operations Campaign. Je kunt dit doen door je eigen kerntroepen te importeren die de vorige Spaanse Burgeroorlog hebben voltooid of een vooraf ingestelde troepenmacht te kiezen.



    Terwijl je deze historische gevechten door Europa uitvecht, krijg je de kans om bonusmissiedoelstellingen uit de geschiedenisboeken tegen te komen en verdien je Commendation Points, waarmee je voordelen kunt kopen, zoals nieuwe uitrusting, voertuigen en nog veel meer.



    Er wachten vele slagvelden en ook de mogelijkheid om nieuwe vijandelijke uitrusting voor jezelf te veroveren. Je krijgt ook meer 3-wegs conflicten voorgeschoteld als je Oost-Polen binnenvalt, je zult ook de Sovjets tegenkomen in westelijke richting.



    Aan het einde van Panzer Corps 2: Axis Operations - 1939 krijg je de optie om je kerntroepen op te slaan om ze te gebruiken voor de volgende aflevering van de Axis Operations Campaign.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Panzer Corps 2

    Beste prijzen voor Panzer Corps 2 Axis Operations 1939

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Panzer Corps 2: Axis Operations - 1939

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief