Eneba COM
 
 

Mini Motorways

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Los het verkeer voorgoed op in Mini Motorways, een minimalistisch managementspel waarin je de wegen bouwt die mensen brengen waar ze heen willen. Gemaakt door dezelfde studio die Mini Metro maakte, is de gameplay in Mini Motorways grotendeels hetzelfde, behalve dat je in plaats van spoorwegen wegen bouwt.



    Begin met een kleine stad waar elk gebouw door een weg verbonden moet worden. Maar als de stad groeit, betekenen nieuwe gebouwen een behoefte aan nieuwe wegen. Al snel moet je complexere wegennetwerken tekenen om het verkeer in je procedureel gegenereerde stad ongedaan te maken. Gelukkig krijg je elke week upgrades zoals stoplichten, rotondes, bruggen, viaducten, en tunnels. Als niet genoeg auto's een gebouw kunnen bereiken, start een timer. Je moet het verkeersprobleem oplossen voor de timer nul bereikt of het is game over!



    Dankzij de mooie minimalistische kunststijl laat Mini Motorways je concentreren op precies wat je moet doen. Dus scherp je managementvaardigheden aan-je zult ze nodig hebben om het snelle verkeer van je steeds groter wordende stad bij te houden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mini Motorways

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mini Motorways

    • Also Published By Dinosaur Polo Club
    • Mini Metro
      6.02€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief