Eneba COM
 
 

Deepest Chamber

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed de duistere fantasiewereld van Deepest Chamber en bouw je eigen deck om tegen je vijanden te vechten. Je kunt een deck samenstellen uit een mix van verschillende Classless ability-kaarten, goederen bij elkaar scharrelen en op zoek gaan naar oude krachtige snuisterijen. Los het mysterie van het verhaal op door nieuwe personages te ontmoeten die vrienden of vijanden kunnen blijken te zijn. Neem de uitdagende taak op je om af te dalen in de diepten van een middeleeuwse stad en de waarheid daarachter te vinden.



    Vroeger was dit de meest geavanceerde stad van het koninkrijk, maar nu wordt ze bedekt door een mysterieuze magische koepel en verspreidt een vreselijke ziekte zich als een lopend vuurtje. Kruip in de huid van een groep voormalige stadswachten en hervormde schurken, en help de oorsprong van deze mysterieuze ziekte te vinden in Deepest Chamber.



    Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Deepest Chamber:




    • Een makkelijk te beginnen deckbuilding kaartspel, met genoeg complexiteit om het moeilijk te beheersen te maken.

    • De Run type customization geeft je de optie om te kiezen tussen twee modes, Quest Runs en Salvage Runs.

    • Een grote verscheidenheid aan kaarten, snuisterijen, verbruiksgoederen en vijanden, waardoor je het spel opnieuw kunt spelen.

    • Er zijn geen klassebeperkingen, dus richt je op de synergetische kant van deckbuilding.

    • Nieuwe gebieden, kaarten, relikwieën, monsters, eindbazen en nog veel meer uitdagingen wachten op jou om vrijgespeeld te worden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Deepest Chamber

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Deepest Chamber

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief