Instant Gaming EU
 
 

Starbase

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom in Starbase, een voxel-gebaseerde MMO ruimtesimulator waar je zowat alles kunt bouwen en vernietigen om het ultieme intergalactische thuis te creëren. Je bent een robot die gebouwd is voor ruimteverkenning. Samen met je mederobots moet je samenwerken, bouwen en vechten voor de kans om een uitgestrekt universum te koloniseren en te veroveren dat rijp is voor het grijpen.



    Starbase's voxel omgeving betekent dat je alles kunt vernietigen of uit elkaar halen, mits je de juiste hulpmiddelen hebt. Mijn asteroïden, zoek naar berging, en gebruik wat je verzameld hebt om machtige schepen en galactische bases te bouwen. Wees bedacht op de fysica van het spel-als je te grote schepen maakt met krachtige stuwraketten maar met slecht ontwerp en materiaal, kan het schip zomaar doormidden breken terwijl het versnelt!



    Starbase laat je facties vormen zodat je vaardigheden kunt combineren en je kunt verdedigen tegen dieven en indringers. Ontwerp zorgvuldig schepen en toestellen die je door de uitgestrektheid van de ruimte brengen. Zoek naar asteroïden om te delven en geruïneerde schepen om onderdelen van te strippen. Bouw wat je wilt, ga waar je wilt. Dit is nu jouw universum.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Starbase

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Starbase

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief