Instant Gaming EU
 
 

Farmer's Life

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In de simulator Farmer’s Life, speel je een eenzame boer die zijn best doet om te overleven in Oost-Europa in de jaren '40. Je speelt Kashmir, een oude vrijgezel die in zijn eentje worstelt op zijn boerderij. Zijn leven en werk worden bepaald door de seizoenen, en elke dag moet hij planten, oogsten, timmerhout halen, voor zijn dieren zorgen en zijn boerderij verdedigen tegen roofdieren, terwijl hij ook omgaat met zijn alcoholverslaving. Het werk van een boer is nooit klaar.



    Animal farm. Zorg goed voor je dieren. Voer je vee, zorg voor hun nakomelingen, doe paarden hoefijzers aan en nog veel meer. Hoe beter je voor je dieren zorgt, hoe meer ze produceren en hoe beter ze werken.



    A season for everything. Pas je schema aan de seizoenen en het weer aan. Overleef moeilijke winters door je voor te bereiden in de lente en de zomer.



    Unwanted company. De bossen rond uw boerderij team met wilde dieren, niet per se vriendelijk. Je moet je vee beschermen tegen deze bedreiging. Aan de andere kant heb je ook je buren, die ook niet behulpzaam voor je zullen zijn. Pas op dat je verslavingen niet de overhand krijgen. Het is niet gemakkelijk om boer te zijn, maar met doorzettingsvermogen, passie en hard werken, kun je het redden en slagen op Farmer’s Life.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Farmer's Life

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Farmer's Life

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief