Instant Gaming EU
 
 

There Is No Game: Wrong Dimension

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je een heleboel absurditeit kunt verdragen voor een point-and-click puzzelspel, dan is There Is No Game: Wrong Dimension het spel voor jou. In een 2D-komedie-avontuur dat de vierde muur doorbreekt, word je in een spel geduwd dat je actief vertelt om te stoppen met spelen. Als je volhoudt, word je geïntroduceerd aan een zelfbewust programma genaamd Mr. Glitch, die aankondigt dat hij van plan is... iets met de wereld te doen. Het is aan jou om uit te zoeken wat, terwijl je van het ene videogame universum naar het andere gaat.



    There Is No Game test en plaagt je met dwaze en creatieve puzzels die je oplost door buiten het kader te denken. Als je dat niet kunt, geeft een hintsysteem je verbale en non-verbale hints om je te helpen. Je zult ook genieten van verwijzingen naar betere games zoals Legend of Zelda en Day of the Tentacle. Het spel maakt ook duidelijk dat het vrij kort is, zodat je tijd hebt om betere RPG-spellen te spelen.



    There is no Game: Wrong Dimension neemt je mee op een hilarische stoeipartij die je de hele tijd in lachen zal doen uitbarsten. Als je van zelfbewuste, absurdistische en met parodieën gevulde spellen houdt, is deze non-game een winnaar!

    Lees verder

    Beste prijzen voor There Is No Game Wrong Dimension

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over There Is No Game: Wrong Dimension

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief