BG PPC IG EN
 
 

Mech Armada

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Zet je gemechaniseerde stalen reuzen in tegen monsterlijke indringers in Mech Armada, een turn-based rogue-lite strategiespel waarin je aliens bestrijdt met ontzagwekkende reuzenrobots.



    In de verre toekomst vallen reusachtige vliegende monsters, bekend als de Zwerm, de Aarde binnen en vernietigen al het leven dat ze kunnen vinden. De mensen werden gedwongen om onder de grond te leven. Daar creëerden ze een spectaculaire nieuwe technologie waarmee ze in een oogwenk teams van aangepaste mechs konden bouwen en inzetten, met als enige doel de Swarm te vernietigen. Het is tijd om de planeet terug te veroveren.



    Create your mech. Mech Armada laat je je robot van de grond af aan ontwerpen met meer dan 70 verschillende onderdelen. Maak je unieke ontwerp uit duizenden mogelijke combinaties.



    Apply strategy. Neem het op tegen de zwerm in tactische turn-based gevechten. Gebruik je verstand bij het inzetten van je middelen, het terrein en je mech-samenstelling tegen een geduchte vijand.



    Rules of war. Elk level is procedureel gegenereerd; je kunt bij elke run te maken krijgen met een ander terrein en een andere samenstelling van de vijand. Vecht tegen taaie, epische eindbazen. Als je sneuvelt, moet je opnieuw beginnen.



    Ga de strijd aan met de vijand. Neem het op tegen de zwerm in ruïnes van steden, woestijnen, jungles en meer. Jij bent 's werelds laatste beste hoop in Mech Armada.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mech Armada

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mech Armada

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief