Instant Gaming EU
 
 

Atrio: The Dark Wild

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Atrio: The Dark Wild is een overlevingsspel waarin je de natuur moet gebruiken en exploiteren om je basis van energie te voorzien en de lichten aan te houden. Je bent een android die alleen wakker wordt in een post-apocalyptische wereld. Je hebt geen idee waar alle mensen zijn gebleven, wat je doel is, of waar die standbeelden voor dienen die overal in de buurt staan. Het enige wat je weet is dat je je basis, Station 3, moet herstellen, en er is maar één manier om dat te doen.



    Je moet efficiënte geautomatiseerde systemen maken die je basis draaiende houden terwijl je de wereld om je heen verkent. Deze systemen zullen helpen het station te herbouwen en de stroom in stand te houden. Als je er niet in slaagt de stroom in stand te houden, zullen de lichten dimmen en zul je worden aangevallen door vreemde wezens.



    Over wezens gesproken, je moet de wereld verkennen en op dieren jagen die je kunt gebruiken voor basisbouwmaterialen. Sommige zijn organisch, andere zijn biomechanisch. Elk gevangen wezen en bio-materiaal kan gebruikt worden voor je assemblagelijnen, zelfs hertenpoep kan gebruikt worden om het licht aan te houden. Je moet snel en slim zijn om er zoveel mogelijk te verzamelen.



    Atrio: The Dark Wild bevat een grimmig en geestig verhaal dat zich ontvouwt terwijl je je basis opbouwt en de wijde wereld verkent. Welke geheimen zul je ontrafelen in deze post-apocalyps?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Atrio The Dark Wild

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Atrio: The Dark Wild

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief