Instant Gaming EU
 
 

Ambition: A Minuet in Power

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    InAmbition: A Minuet in Power krijg je de kans om je deel van rijkdom en invloed onder de Parijse elite te grijpen. Een visuele roman met sociaal management elementen, Ambition plaatst je in het leven van een jonge vrouw die nieuw is in Parijs. Je wordt naar het huis van je geliefde verloofde gebracht, alleen om te ontdekken dat hij is ondergedoken na enkele machtige vijanden boos gemaakt te hebben. Verlaten en wanhopig moet je een manier zien te vinden om te overleven in deze meedogenloze maatschappij.  



    Manoeuvreer je door de intriges, romantiek en schandalen van het 19e eeuwse Frankrijk. Plan je weekindeling en met wiens gezelschap je je tijd zult doorbrengen. Woon uitbundige feesten bij om je te mengen onder de elite en machtigen, leer hun geheimen kennen, en ruil deze stukjes informatie voor macht en gunst. Als je de harten van edellieden kunt charmeren en veroveren, kun je voor jezelf wat rijkdom en macht in de hoge maatschappij uithalen.



    Blijf tegelijkertijd op je hoede; je opkomst zal niet onopgemerkt blijven. Vijanden zijn er in overvloed in de Parijse samenleving, en ze zullen je naar beneden halen als je niet oppast. En pas op dat je geloofwaardig blijft met je roddels. Maak de verkeerde mensen boos, en je kunt in plaats daarvan de guillotine ontmoeten.



    Ambition: A Minuet in Power laat je kennis maken met een cast van gedenkwaardige personages, elk met hun eigen agenda. Wie zul je vertrouwen? Pater Sidotti, de wereldse priester? De stoutmoedige korporaal Thomas-Alexandre Dumas? De hartstochtelijke revolutionair Antoine de Saint-Just? Of misschien je weggelopen verloofde, Baron Armand de Marbo? De keuze is aan jou, en de gevolgen ook.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ambition A Minuet in Power

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Ambition: A Minuet in Power

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief