Instant Gaming EU
 
 

Monster Outbreak

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw verdedigingen, upgrade je arsenaal, verzamel grondstoffen, en verdedig jezelf tegen monsters in Monster Outbreak. Vind de bron van monsters en versla ze.



    De Dimensionale Orb was verborgen tot hij werd ontdekt en aan de koning overhandigd. Hij was de bron van kennis en rijkdom die ieders dromen te boven ging. Alles ging zoals beloofd, rijkdom en kennis overspoelden het koninkrijk tot het allemaal fout ging en hordes monsters begonnen aan te komen.



    Speel als Yulia in dit pixel top-down overlevingsspel. Bereid je verdediging voor, bewapen je uitrusting, leg vallen en vecht tegen de hordes monsters die door The Dimensional Orb zijn voortgebracht. Je kunt alleen spelen, op een klassiek lokaal split-screen, of zelfs online met meerdere spelers.



    Je hebt de beschikking over een grote verscheidenheid aan wapens, van eenvoudige zwaarden tot gesofisticeerde bogen met elementaire aanvallen. Kies torentjes om je verdediging op te bouwen en zet vallen om monsters op afstand te houden.



    Nadat de golf van monsters is weggeëbd, kun je de tijd gebruiken om de wereld te verkennen, de basis te repareren en nieuwe voorwerpen te zoeken. Jaag op wezens voor belangrijke onderdelen om speciale voorwerpen te maken die je overlevingskansen vergroten. Maar pas op voor machtige monsters die je hele groep naar believen kunnen verpletteren. Vind een manier om de interdimensionale invasie voor eens en voor altijd te beëindigen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Monster Outbreak

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Monster Outbreak

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief