Eneba COM
 
 

Kraken Academy!!

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom op je nieuwe school, deKraken Academy, alhoewel dit geen gewone middelbare school is. Er zijn krokodillen die kinderen verslinden, geesten vullen de kunstafdeling en, sekteleden ontmoeten elkaar onder de apenstaven.





    In deze driedaagse loop moet je de routines van studenten en docenten leren kennen, terwijl je de campus verkent. Met elke tijdlus kom je dichter bij het redden van de Kraken Academy . Help de conciërge om een misdaadsyndicaat te ontmantelen of word detective, dat zijn enkele van je mogelijkheden. Je dacht misschien dat de Kraken de slechterik is, maar je zult eigenlijk je krachten met hem moeten bundelen en de verrader moeten ontmaskeren, die iedereen kan zijn. De wereld redden is zeker belangrijk, maar er is een heel scala aan andere activiteiten om uit te proberen.



    Je kunt ook kiezen uit 4 verschillende clubs waar je lid van kunt worden. Drama, Muziek, Sport, en Kunst. Je kunt zelfs een ster worden in de Toneelclub, maar let op, het zit er vol met snobs. Ach, als je ze niet kunt verslaan, sluit je je bij ze aan. Probeer misschien wat uitdagingen voor de Sportclub te voltooien en word een krijger. Als je een kunstenaar wilt zijn, laat je creativiteit dan zien in de Kunstclub en laat je kunsten zien op een tentoonstelling. De Muziekclub heeft de hipste rockband, dus misschien wil je die ook wel uitproberen. Tijdens je reis in de Muziekclub ontmoet je Vladimir, de knappe jongen die voortdurend hysterische fangirls heeft die hem aanbidden. Of Broccoli Girl, een drummer die haar ex maar niet kan vergeten. Dit is geen permanente keuze, dus maak je er geen zorgen over. Elke keer als je een looping maakt, kun je een andere kiezen. Er zijn veel maffe personages in de Kraken Academy.



    Dus waar wacht je nog op? Pak je magische tijdreis amulet, trek je uniform aan, en luister vooral niet naar de stemmen in je hoofd die je vertellen dat het een slecht idee is. Veel plezier opKraken Academy!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kraken Academy!!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Kraken Academy!!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief