Instant Gaming EU
 
 

Timberborn

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De mens slaagde er niet in op onze planeet te overleven, en hun eigen manier van leven leidde tot hun ondergang. Veel soorten hebben hun ondergang overleefd, en ze hebben zich goed genoeg aangepast aan de nieuwe omstandigheden. U zult één van hen controleren om te zien hoe ver het kan gaan in de droge woestenij die nu de planeet is, en het is geen andere dan bevers. Ja, Timberborn geeft je de leiding over een van de twee verschillende bevergroepen en daagt je uit om een beschaving op te bouwen. Kies tussen de Folktails, een groep milieuvriendelijke knaagdieren, en de bewerkelijke Iron Teeth, die meer gericht zijn op vooruitgang ten koste van alles.



    Je zult grondstoffen moeten verzamelen en een nederzetting moeten bouwen met hout. Bever's kennis van techniek zal de sleutel zijn tot je vooruitgang. Natuurlijk zal de wereld van Timberborn het je niet gemakkelijk maken, en je zult te maken krijgen met een seizoenscyclus en een dag/nacht-cyclus. Het welzijn van je volk is van het grootste belang, dus het aanleggen van voorraden om het droge seizoen door te komen zal een must zijn. De constante dreiging van terugkerende droogtes zal je verplichten een complex systeem van water engineering te bedenken om je gewassen en de nabijgelegen bossen in leven te houden om genoeg grondstoffen bij de hand te hebben. Naarmate je een grotere nederzetting bouwt en de bevolking toeneemt, zal hun vraag ook toenemen, en zul je aan hun behoeften moeten voldoen.



    Timberborn bevat een grote verscheidenheid aan kaarten en scenario's om te verkennen, maar je kunt ook nieuwe kaarten maken met een complete editor die bij het spel is inbegrepen en deze delen met andere spelers. Wie zei dat bevers niet in hun eentje een stad kunnen bouwen?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Timberborn

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Timberborn

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief