Instant Gaming EU
 
 

Pawnbarian

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel op een klein kerker bord, bestuur je held als een schaakstuk, en speel je kaarten in Pawnbarian. Dit is een turn-based puzzel roguelike, met uitdagende sessies spel. Word de grootste krijger van de Chesslands door je vijanden te slim af te zijn met hun assortiment aan lastige vaardigheden.



    Pawnbarian heeft veel te bieden, ondanks zijn eenvoudige uiterlijk. Je zult in staat zijn om een dek van schaakstukken te gebruiken om door golven van monsters te hakken en te snijden. Het maakt niet uit of je bekend bent met schaken of niet, je zult in staat zijn om de basis op te pikken met gemak. Een goede manier om gevechten aan te gaan is om je zetten zorgvuldig te plannen. Het zal je in staat stellen om de vijanden in deze tactische situaties te overwinnen. Gebruik je schat om je kaarten te upgraden, waardoor je extra krachten krijgt. De gemiddelde duur van een wedstrijd is 15-30 minuten, kom als overwinnaar uit de strijd of sterf in je poging. Probeer de oneindige post-run Gauntlet uit en kijk hoe lang je kunt overleven! Pawnbarian heeft 6 personages, die allemaal een unieke aanpak vereisen om 3 kerkers te veroveren. Als moeilijkheid is wat je nastreeft, is Chains je keuze. Het biedt je een reeks moeilijkheidsgraad modifiers.



    Er zijn geen permanente upgrades terwijl je speelt, dus stapel je schatten niet op, maar geef ze bij elke run uit. De voldoening komt van het beheersen van de elegante systemen van het spel. Er zijn geen complexe constructies. De diepte van het roguelike systeem ligt in hoe je de puzzels benadert in Pawnbarian.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pawnbarian

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pawnbarian

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief