Eneba COM
 
 

Hotel Magnate

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw en beheer je eigen luxe resort, hotel, motel, of shabby shack in Hotel Magnate. Dit is een tycoon/simulator spel dat je alle tools biedt om je eigen bedrijf te openen. Zorg voor het personeel, je klanten, en alles wat een bedrijf nodig heeft om het zo soepel mogelijk te runnen en je dromen waar te maken om een tycoon te worden.



    Kies welk restaurant je wilt bouwen, kies het kamerassortiment en laat je faciliteiten groeien om je inkomsten te verbeteren. Misschien is een dag spa's voor de vakantiegangers of conferentiezalen een betere optie voor u. Er zijn tal van opties om uit te kiezen, kies wat het beste bij u past.



    Zodra de vloeren zijn gekozen, is het tijd om uw ontwerpen te kiezen. U kunt het meubilair en de decoraties aanpassen aan uw smaak. Bouw keukens, zwembaden, sportscholen, personeelskamers, of zelfs bars en nachtclubs. Afhankelijk van uw keuzes, zult u verschillende soorten klanten aantrekken, dus kies verstandig.



    Huur het juiste personeel in om je hotel te onderhouden, beheren, schoonmaken en bedienen. Om goed voor uw klanten te zorgen, moet u de juiste medewerkers kiezen. Beheer uw hotelkamers, restaurant, lonen, en andere operaties om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt. Verbeter uw faciliteiten om een rijkere clientèle aan te trekken en betere beoordelingen te krijgen. Dit is essentieel om de klanten aan te trekken die u het liefst zou hebben. Van gezinnen, feestgangers en backpackers, tot zakenmensen en luxezoekers. Het is aan u om die keuze te maken.



    De beoordeling van uw hotel is de sleutel tot succes. Als uw accommodaties slecht zijn, zullen uw gasten een slechte beoordeling achterlaten en zult u klanten gaan verliezen. Zorg er dus voor dat u onderhoud pleegt aan uw infrastructuur en uw gasten tevreden houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hotel Magnate

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Hotel Magnate

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief