Instant Gaming EU
 
 

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch is een actiegame met intense gevechten, uitdagende platforming, en verkenning. Je speelt als een konijn met een robotvuist op je rug. Je verkent prachtige scenario's en voltooit actievolle puzzelplatforms.



    Het verhaal begint zes jaar geleden, in Torch City, waar het Machine Legion kwam en het koloniseerde. Je speelt als Rayton die een soldaat was in de verzetsoorlog. Claim je mechanische vuist terug en vecht tegen vijanden, om je vriend te redden die onder dwang werd gearresteerd.



    Geniet van de Unreal Engine 4 fysiek gebaseerde renders, en verbazingwekkend gedetailleerde texturen, die een prachtige 3D visuele prestatie creëren. De wereld is gecombineerd met dieselpunk esthetiek en architectuur in oosterse stijl. Verken de tientallen gebieden en level ontwerpen in deze Metroidvania spelwereld. Voltooi puzzels, zoek naar tunnels en sluiproutes, en overwin uitdagende gevechten om grote beloningen te verdienen. De automatisch ladende en onderling verbonden kaarten in de stad maken het een zeer meeslepende en mooie ervaring.



    Schakel tussen je Vuist, de Drill en de Zweep om elke gevechtssituatie te overwinnen en je aan te passen aan je vijanden. Maak gebruik van je vaardigheden om met gemak te winnen in elke ontmoeting. Je zult genieten van een nooit herhaalde ervaring met unieke wapen-zwaaiende vijanden en diverse bazen met verschillende gevechtspatronen.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor F.I.S.T. Forged In Shadow Torch

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief