Instant Gaming EU
 
 

Warm Snow

  • PC
  • PS5
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed de duistere wereld van Warm Snow en red deze van de rand van de afgrond. Sluit je aan bij krijger 'Bi-an' in zijn kruistocht tegen de Vijf Grote Clans en maak een einde aan de waanzin die de wereld teistert. Op het 27e Jaar van het Tijdperk Longwu, begon de sneeuw uit de hemel te vallen. Het voelde vreemd warm aan en iedereen die het inademde veranderde in monsters. Jullie missie is om de oorsprong van deze sneeuw te vinden en misschien een remedie te vinden. Om dit te doen moet je de wereld doorkruisen en tegen talloze vijanden vechten in dit roguelike avontuur dat zich afspeelt in een fantastische wereld.



    Warm Snow gameplay doet denken aan Hades. Je bestuurt de held terwijl hij beweegt en vecht door verschillende scenario's in het isometrische beeld. Het spel bevat snelle gevechten waarbij de held allerlei soorten vijanden moet vernietigen met behulp van een set vliegende zwaarden. Afhankelijk van de soorten zwaarden die hij uitrust, kan hij verschillende soorten aanvallen uitvoeren. Het vergt veel oefening om ze allemaal onder de knie te krijgen, maar je kunt je vaardigheden verbeteren door geheugenfragmenten te verzamelen die over de hele wereld zijn verspreid om een dodelijke vechter te worden.



    Wees klaar om te sterven en helemaal opnieuw te beginnen. Warm Snow zit vol roguelike-elementen en biedt je elke keer dat je het spel speelt een ander avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warm Snow

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Warm Snow

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief