Eneba COM
 
 

Soda Crisis

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aliens zijn op de wereld neergedaald en hebben al onze frisdrankvoorraden gestolen, zodat er alleen nog maar light overblijft. Dit vraagt om niets minder dan een totale oorlog! Soda Crisis is een snelle side-scrolling shooter waarin je een naamloze held speelt van onbekende oorsprong, vechtend tegen onmogelijke kansen. Je hebt al je high-tech wapentuig en gevechtsvaardigheden nodig om te vechten tegen een buitenaardse vijand met een nog krachtiger arsenaal en een compleet leger om op te starten.



    Dash, spring, wall-run en ontwijk je een weg door ingewikkelde levels vol bliksemsnelle vallen en vijanden. Je kunt je speelstijl en uitrusting aanpassen naarmate je meer wapens vrijspeelt. Ga volautomatisch met geweren of hanteer melee wapens om vijandelijke hoofden in te slaan. Je kunt je robot metgezel Doomie ook upgraden met vaardigheden die in werking treden tijdens de 'countertijd', direct nadat je een aanval ontwijkt.



    En als je sterft, start het level snel opnieuw, zodat je in een mum van tijd weer terug in de strijd bent. Je krijgt ook elke keer dat je speelt een upgrade, totdat je een doodsverachtende krachtpatser bent geworden. Soda Crisis heeft cartooneske graphics, maar zit vol kogelgevechten die bedoeld zijn voor speedruns. Kun jij de aliens verslaan en een einde maken aan onze frisdrank droogte?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Soda Crisis

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Soda Crisis

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief