Instant Gaming EU
 
 

Severance: Blade of Darkness

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het actie-avonturenspel uit 2001 is weer terug. Severance: Blade of Darkness keert terug in een nieuwe editie om alle spannende actie uit een van de voorlopers van de beste titels in het genre terug te brengen. Met gevechten vergelijkbaar met Dark Souls, neemt Blade of Darkness je mee naar de Central Kingdoms, die op alle fronten worden aangevallen door orc clans. Geen enkel ras is veilig voor de wreedheid van de bloeddorstige orcs, maar er zijn ook andere bedreigingen die door het land trekken. Beesten en wezens van de duisternis zwerven door het land, en jij zult de strijd met ze aan moeten gaan als een kampioen van Ianna. De Moeder van allen heeft jou gekozen om tegen Chaos te vechten, en er staat je een epische reis te wachten.



    Kies tussen een van de vier kampioenen: Tukaram, de Barbaar; Naglfar, de Dwerg; Sargon, de Ridder; of Zoe, de Amazone. Elk van hen hanteert verschillende wapens en heeft een unieke vechtstijl die je onder de knie moet krijgen als je de constante aanval van de krachten van Chaos wilt overleven. Leer hun combo's en neem het op tegen talloze vijanden in bloederige gevechten.



    Deze versie van Severance: Blade of Darkness ondersteunt 4K-resoluties, en het is ontworpen voor moderne machines, maar de inhoud is gewoon hetzelfde als het originele spel uit 2001. Je zult dezelfde epische uitdaging nog een keer ervaren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Blade of Darkness

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Severance: Blade of Darkness

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief