Eneba COM
 
 

Despot's Game: Dystopian Army Builder

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Despot's Game: Dystopian Army Builder is een rogue-achtig tactisch leger battler spel, waar je mensen moet begeleiden en ze door procedurele kerkers moet offeren, terwijl je vijanden tegenkomt, en andere spelers.



    Probeer niet te sterven in dit krankzinnige spel terwijl je een groep naakte mensen begeleidt die net wakker zijn geworden in een vreemd post-apocalyptisch labyrint. Kies de wapens van je voorkeur en transformeer je mensen in krachtige tovenaars, krijgers, ninja's, cultisten, en tientallen anderen. Er zijn duizenden manieren om je grote leger op te bouwen, door perks en klassecombinaties te kiezen. Tactische strategieën in deze indirecte gevechten zijn de sleutel tot succes. Bescherm je summoners, richt met je food-throwers en versterk je linies met de fridge-movers.



    Elke keer dat je een nieuw spel speelt, krijg je te maken met andere willekeurig gegenereerde kerkers. Er is geen kans dat je mensen een uitweg uit het labyrint vinden, en zelfs als ze dat wel doen, zijn er veel manieren om te sterven in Despot's Game: Dystopian Army Builder.



    Als je erin slaagt dit krankzinnige labyrint te overleven, zul je het in het eindspel opnemen tegen creaties van andere spelers. Er kan maar één winnaar zijn nadat je het tegen elkaar hebt opgenomen tot de dood.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Despot's Game Dystopian Army Builder

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Despot's Game: Dystopian Army Builder

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief