Instant Gaming EU
 
 

The Sundew

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als Anna Isobe, een cyborgagent, in een futuristische fantasiewereld en reis door de duistere toekomst om het lot van de wereld te bezegelen, in The Sundew. Je bevindt je in de nasleep van een verwoestende oorlog in de toekomst, waar de wereld die je kent is veranderd in een angstaanjagende nieuwe dystopie. Verken de prachtig getekende pixel-art en het geluidsontwerp die de wereld om je heen tot leven brengen. The Sundew is een echte traktatie voor avonturenfans als je houdt van op pixel gebaseerde point-and-click-spellen met een geweldig verhaal.



    Cyborgs zoals jij zijn overbodig geworden, en nu heersen de drones en automata over de wereld. Hoewel je als cyborg wordt afgekeurd, moet je ondanks de koude en onverschillige blikken je plichten als beschermer en dienaar blijven vervullen. Wat in het begin een normale werkdag lijkt, wordt iets anders, zodra je beseft dat je het lot van de wereld in handen hebt.



    De wereld zoals wij die kennen is naar de hel gegaan. Er is bijna niets meer over in Japan, behalve de haven van Shibukawa. Reis door deze megalopolis en ga op avontuur, op zoek naar het mysterie achter de groeiende samenzwering. Van de achterafstraatjes van de stad tot de afgelegen eilanden en de gevaarlijkste gevangenis, je reis is nog lang niet ten einde. Neem harde beslissingen en doe wat je denkt dat het beste is voor het belang van de mensheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Sundew

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Sundew

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief