Instant Gaming EU
 
 

Growing Up

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als een tiener en beleef de hele reis van Growing Up. In dit spel kun je naar school gaan, nieuwe vrienden ontmoeten, nieuwe dingen leren en op wilde avonturen gaan. Kies een carrière, beslis waar je wilt werken, en misschien vind je zelfs een romantische partner. Jouw leven, jouw keuzes!



    Geniet van de handgemaakte scenario's rechtstreeks uit de jaren 90 in een snel veranderende samenleving. Je hebt meer dan 30 spannende locaties om te verkennen, met je beste vrienden in een nostalgische stad. Neem de tijd om op ontdekkingstocht te gaan en ga misschien naar de bioscoop om ''Dino Park'' te kijken of koop een cassettebandje in een winkel op straat.



    Beleef unieke playthroughs met elk personage dat je maakt. Voor elk leven moet je andere uitdagingen aangaan en andere mensen ontmoeten. Elke keuze die je maakt, leidt tot een andere uitkomst. Er zijn een groot aantal eindes en ervaringen te verkennen met meer dan 1000 regels dialoog voor elk personage. Tijdens je reis ontmoet je 19 verschillende personages wiens verhaal zich samen met dat van jou ontvouwt. Kies ervoor om vrienden of misschien zelfs romantische partners te zijn.



    Het spel bevat een aantal interessante systemen om mee te spelen. Je kunt je dagelijkse activiteiten plannen, goede cijfers halen op school, je eigen geest en vaardigheden bepalen, en nog veel meer. Er zijn meer dan 200 vaardigheden die je kunt verwerven, die leiden tot een van de 42 unieke loopbanen. Ga winkelen en pas je personage aan met een grote verscheidenheid aan voorwerpen. Afhankelijk van de vaardigheden die je leert, zal de kamer van je personage er elke keer anders uitzien. Verbeter je spelervaring door nieuwe locaties, personages en zelfs nieuwe spelfuncties vrij te spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Growing Up

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Growing Up

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief