Eneba COM
 
 

Settlement Survival

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verzamel grondstoffen, ontwikkel handelsroutes, jaag op wilde dieren, of manipuleer het landschap in Settlement Survival. In dit stadsbouwspel kun je op zoek gaan naar een nieuw thuis voor je overlevenden, je nederzetting uitbreiden, de toorn van de natuur overleven en andere avonturen voor je verkennen.



    Begin met het vinden van de juiste plek voor jou. Ontgin het bos rond je gekozen land en bouw je nederzetting naast de nabijgelegen grondstoffen van je voorkeur. Voordat je begint met bouwen, zorg ervoor dat de wereld om je heen gevormd is naar jouw wensen. Voeg rivieren samen, vorm meren, of hak het land uit om je gewenste land te krijgen.



    Als je dat eenmaal gedaan hebt, is het tijd om je nieuwe huis te bouwen. Rekruteer burgemeesters om ze te leiden en de moraal van je nederzetting te bepalen, huizen te bouwen, ervoor te zorgen dat de misdaad niet uit de hand loopt, en te voorkomen dat overbevolking een negatieve invloed heeft op je fondsen. Ontdek nieuwe en zeldzame blauwdrukken om grotere gebouwen te ontwikkelen. Ze zijn een zeldzame kans om je nederzetting aan te passen en krachtige effecten in verandering te krijgen. Kies een pad voor je ontwikkeling, en onderzoek mijnbouw, constructie, landbouw, verwerking, onderwijs, logistiek, en leefbaarheid. Elk van hen ontgrendelt nieuwe vaardigheden en gebouwen, die je ontwikkeling zullen vergroten.



    Neem je tijd en verken unieke kaarten, die stuk voor stuk willekeurig worden gegenereerd. Elke ervaring is uniek en komt samen met zijn eigen uitdagingen, oriëntatiepunten en hulpbronnen die je kunt uitzoeken.



    Als je een meer ervaren speler bent, probeer dan de unieke modus uit, en verlicht historische momenten. Van de ramp op Paaseiland tot de builenpest in Europa.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Settlement Survival

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Settlement Survival

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief