Instant Gaming EU
 
 

Sacred Fire: A Role Playing Game

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als een vluchteling die door Rome wordt opgejaagd in dit psychologische rollenspel. Sacred Fire: A Role Playing Game laat je het verhaal naar je hand zetten door je wilskracht op te bouwen en vechttactieken te beheersen. Je keuzes zullen bepalen of je een verschoppeling of een held bent.



    Begin met het creëren van het lichaam en de geest van je personage. Wees dapper en impulsief, of getraumatiseerd maar begaafd in kracht. Pas je eigenschappen en uiterlijk aan om de speelstijl van je keuze te volgen. Verken het pad dat je hebt gekozen en geniet van de vrijheid die je krijgt, om je eigen verhaal te interpreteren. Leer nieuwe eigenschappen en verruim je geest en overwin overtuigingen, ontsluier motieven en geheimen van anderen. Rol je een weg door het verhaal, vol mogelijkheden voor je personages om te falen of te triomferen.



    Kracht is niet altijd de betere optie, je zult psychologische tactieken moeten gebruiken in gevechten om pijn, woede of angst te overwinnen, en je topprestatie te bereiken. Laat je tegenstander zien hoe vaardig, vastberaden, of in controle je bent, en zorg dat hij zijn geduld verliest. Bouw de strategie van je voorkeur op, met diplomatie in relaties, of het verkrijgen van bondgenoten om conflicten op te lossen. Verwerf nieuwe volgelingen, rijkdom, roem en respect, in een competitie met andere personages.



    Kies om te spelen als een man of een vrouw, elk van hen biedt nieuwe verrassingen. Verken je eigen weg door Sacred Fire: A Role Playing Game, bereik alle 5 verschillende eindes en behaal alle 8 belangrijkste prestaties. Elk van de drie aktes komt met een ander verhaal.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sacred Fire A Role Playing Game

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Sacred Fire: A Role Playing Game

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief