Instant Gaming EU
 
 

Aeon Must Die!

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op een wraakactie die het heelal omspant in deze snelle 2D-actie beat 'em up. Aeon Must Die! De grote keizer Aeon, leider van de Void Armada, is verraden door zijn generaals en voor dood achtergelaten. Met geen andere oplossing, versmelt zijn geest met jouw lichaam. Nu moet je zijn bloedige wraak uitvoeren op de verraders die hem vermoord hebben.



    Gebruik de krachten van de galactische keizer en krijger tegen een groot aantal vijanden. Sla, scheur en scheur door hun verdediging, zoek je dolende generaals en dood ze voor eens en altijd. Vecht tegen intelligente AI die klaar staat om je bewegingen tegen te gaan, waardoor je gedwongen wordt te vertrouwen op tactische gevechten om enige hoop op overwinning te behalen.



    Bewonder ook de vloeiende animatie en de betoverende omgevingen in de uitgestrekte stad Pantheon. Jaag op je generaals en beslis wie je spaart en wie je doodt. En tot slot, beslis wie je zult zijn - de tirannieke keizer die het melkwegstelsel op de knieën heeft gebracht, of een held die zich van zijn invloed kan bevrijden? Beslis over je lot in Aeon Must Die!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aeon Must Die!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Aeon Must Die!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief